Turkcell İletişim Merkezleri Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi. Turkcell İletişim Merkezleri İletişim Bilgileri

Turkcell İletişim Merkezleri Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi. Şubeleri için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Turkcell İletişim Merkezleri Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi. Şubeleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Turkcell İletişim Merkezleri Samsun Şubeleri

Adres Bilgisi : SUNGURLU MAH. TAYYAR PASA SOK. KEFELI AP.NO:1/A

İlçe-Semt / İl : CARSAMBA / SAMSUN

Telefon(İletişim) :3628336567

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 22:00

Turkcell İletişim Merkezleri Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.'nin adresi SUNGURLU MAH. TAYYAR PASA SOK. KEFELI AP.NO:1/A'dir. Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi. Samsun ilinin Carsamba ilçesinde bulunmaktadır.Seven Gsm Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi. çalışma saatleri 08:30 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 109 kez ziyaret edilmiştir.