Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti

Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları İletişim Bilgileri

Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Türk Telekom Ofis ve Mağazaları Bursa

Adres Bilgisi : KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD. KENT MEYDANI AVM 1. KAT

İlçe-Semt / İl : OSMANGAZİ / BURSA

Telefon(İletişim) :2242554476

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 20:00

Çalışma Alanları

Bireysel hizmet veren satış noktamız-AVEA

Türk Telekom Ofis ve Mağazaları Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti'nin adresi KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD. KENT MEYDANI AVM 1. KAT'dir. Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde bulunmaktadır.Yeşilbeyaz Telekominikasyon Şans Oyunları Gıda Teks. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti çalışma saatleri 08:30 - 20:00 arasındadır.

Bu sayfa 37 kez ziyaret edilmiştir.