Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti

Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları İletişim Bilgileri

Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Türk Telekom Ofis Ve Mağazaları Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Türk Telekom Ofis ve Mağazaları Diyarbakır

Adres Bilgisi : GEVRAN CAD. ULUDAĞ APT. ALTI No:12/B, 21120

İlçe-Semt / İl : YENİŞEHİR / DİYARBAKIR

Telefon(İletişim) :5524731021

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 20:00

Çalışma Alanları

Bireysel hizmet veren satış noktamız-YOK

Türk Telekom Ofis ve Mağazaları Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti'nin adresi GEVRAN CAD. ULUDAĞ APT. ALTI No:12/B, 21120'dir. Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti Diyarbakır ilinin Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır.Akkara İletişim Telekomünikasyon Otomotiv İnş. Gıda Petrol Ve San. Tic. Ltd. Şti çalışma saatleri 08:30 - 20:00 arasındadır.

Bu sayfa 31 kez ziyaret edilmiştir.