Turizim 2es Tur

2es Tur Turizim İletişim Bilgileri

Turizim 2es Tur Acenteleri için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Turizim 2es Tur Acenteleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Turizim Aydın Acenteleri

Adres Bilgisi : EFELER MH ATATÜRK BLV YILDIRIM HANI NO:145/102 DİDİM/AYDIN

İlçe-Semt / İl : DİDİM / AYDIN

Telefon(İletişim) :02562240018

Telefon:05060386881

Çalışma Saatleri: 09:00:23:00

Firma Hakkında

Ekonomik (Paylaşımlı, Shuttle) Transfer

Siz de en ekonomik fiyatlarla havalimanına ya da havalimanından evinize gitmek istiyorsanız ekonomik shuttle transfer tam size göre.

Ekonomik (paylaşımlı, shuttle) Transfer, uçuş saatinize göre belirli saatlerde önceden belirlenmiş duraklardan sizi alarak havalimanına kadar götürmektedir. Araçlarımızın duraklara ulaşma saatlerini web sitemizden kolayca öğrenebilirsiniz. Havalimanından evinize ya da otelinize giderken, uçağınızın iniş saatine göre sizi havalimanında 2ES tur Transfer logosu ile karşılıyoruz ve ineceğiniz duraklara sizi güvenle ulaştırıyoruz.

Ekonomik transfer araçlarımız sürekli olarak GPS ile takip edilmektedir..

 

Özel Transfer Hizmetleri

Ailenizle ya da arkadaş grubunuzla seyahatlerinizde size özel transfer hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Size özel tahsis edilecek aracınızla istediğiniz saatte özel şoförünüz tarafından adresinizden alınacaksınız. Eğer havalimanından otelinize ya da evinize gidiyorsanız havalimanında isminizle karşılayıp adresinize kadar ulaşımınız sağlanacaktır.

Özel transferlerde araç tipleri kişi sayısına göre sedan araçtan, otobüse kadar çeşitlilik göstermektedir.

VIP Transfer Hizmetleri

Son model araçlarımızın özel dizayn edilmesiyle sizlere lüksün ve konforun doruklarında bir transfer deneyimi sunduğumuz VIP Transfer Hizmetlerimizi güvenle tercih edebilirsiniz.

Ayrıcalıklı bir transfer hizmetiyle tanışmanız için tüm enerjimiz ve heyecanımızla sizleri bekliyoruz.

Turizim 2es Tur'nin adresi EFELER MH ATATÜRK BLV YILDIRIM HANI NO:145/102 DİDİM/AYDIN'dir. 2es Tur Aydın ilinin Didim ilçesinde bulunmaktadır.2es Tur çalışma saatleri 09:00:23:00 arasındadır.

Bu sayfa 373 kez ziyaret edilmiştir.