Taksi Durakları Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi

Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi Taksi Durakları İletişim Bilgileri

Taksi Durakları Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Taksi Durakları Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Taksi Durakları Kayseri

Adres Bilgisi : fuar alanı, Zümrüt, Kadir Has Cd., 38090 Kocasinan/Kayseri, Turkey

İlçe-Semt / İl : Kocasinan / Kayseri

Telefon(İletişim) :05323629511

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 22:00

Taksi Durakları Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi'nin adresi fuar alanı, Zümrüt, Kadir Has Cd., 38090 Kocasinan/Kayseri, Turkey'dir. Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi Kayseri ilinin Kocasinan ilçesinde bulunmaktadır.Kadir Has Fuar Taksi Zümrüt Hoca Ahmet Yesevi Bekir Yıldız Bulvarı Kadirhas Kongre Merkezi çalışma saatleri 08:30 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 10 kez ziyaret edilmiştir.