Restoranlar Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner)

Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner) Restoranlar İletişim Bilgileri

Restoranlar Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner) için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Restoranlar Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner) ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Restoranlar Muğla

Adres Bilgisi : Uğurlu, Erendibi Sokak No:95, 48850 Seydikemer/Muğla, Turkey

İlçe-Semt / İl : Seydikemer / Muğla

Telefon(İletişim) :05354387822

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 22:00

Restoranlar Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner)'nin adresi Uğurlu, Erendibi Sokak No:95, 48850 Seydikemer/Muğla, Turkey'dir. Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner) Muğla ilinin Seydikemer ilçesinde bulunmaktadır.Akdeniz Restaurant Meşhur Ali Usta ( Süt Kuzu Kokoreç Köy Kahvaltısı Gözleme Köfte Tavuk Döner) çalışma saatleri 08:30 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 3 kez ziyaret edilmiştir.