Ptt Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü

Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü Ptt İletişim Bilgileri

Ptt Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü Şubeleri için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Ptt Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü Şubeleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Ptt İstanbul Şubeleri

Adres Bilgisi : Ptt - ULUSLARARASI KARGO İŞLEME MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İkitelli Org. San. Sitesi 2. Kısım Bedrettin Dalan Cad. Aykosan San. Sit. Başakşehir /İSTANBUL e- posta: istav-ukimsantral@ptt.gov.tr

İlçe-Semt / İl : BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Telefon(İletişim) :2125676565

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 20:00

Ptt Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü'nin adresi Ptt - ULUSLARARASI KARGO İŞLEME MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İkitelli Org. San. Sitesi 2. Kısım Bedrettin Dalan Cad. Aykosan San. Sit. Başakşehir /İSTANBUL e- posta: istav-ukimsantral@ptt.gov.tr'dir. Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü İstanbul ilinin Başakşehir ilçesinde bulunmaktadır.Ptt - Uluslararası Kargo İşleme Merkezi Müdürlüğü çalışma saatleri 08:30 - 20:00 arasındadır.

Bu sayfa 221 kez ziyaret edilmiştir.