Physiotherapist Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi

Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Physiotherapist İletişim Bilgileri

Physiotherapist Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Physiotherapist Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Physiotherapist İstanbul

Adres Bilgisi : Yeni Doğan Mah. Abdi İpekçi Cd. No: 68 (Kaymakamlık Arkası), Yenidoğan, 34030 Bayrampaşa/İstanbul, Turkey

İlçe-Semt / İl : Bayrampaşa / İstanbul

Telefon(İletişim) :02125444654

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 22:00

Physiotherapist Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nin adresi Yeni Doğan Mah. Abdi İpekçi Cd. No: 68 (Kaymakamlık Arkası), Yenidoğan, 34030 Bayrampaşa/İstanbul, Turkey'dir. Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi İstanbul ilinin Bayrampaşa ilçesinde bulunmaktadır.Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi çalışma saatleri 08:30 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 4 kez ziyaret edilmiştir.