Physiotherapist Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani

Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani Physiotherapist İletişim Bilgileri

Physiotherapist Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Physiotherapist Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Physiotherapist Antalya

Adres Bilgisi : Yeşilbahçe Mahallesi, Muratpaşa, Metin Kasapoğlu Caddesi Saadet Apt. No:33 Kat:2 Daire:6 ANTALYA, 07160 Muratpaşa/Antalya, Turkey

İlçe-Semt / İl : Muratpaşa / Antalya

Telefon(İletişim) :05055759585

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 22:00

Physiotherapist Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani'nin adresi Yeşilbahçe Mahallesi, Muratpaşa, Metin Kasapoğlu Caddesi Saadet Apt. No:33 Kat:2 Daire:6 ANTALYA, 07160 Muratpaşa/Antalya, Turkey'dir. Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır.Uzm. Dr. Diğdem Özsüllü Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmani çalışma saatleri 08:30 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 11 kez ziyaret edilmiştir.