Multinet Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul

Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul Multinet İletişim Bilgileri

Multinet Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul Geçen Yerler için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Multinet Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul Geçen Yerler ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Multinet İstanbul Geçen Yerler

Adres Bilgisi : Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad. Dış Tic. Kompleksi no:3 türkiye ihracatcılar birliği

İlçe-Semt / İl : BAHÇELİEVLER / İSTANBUL

Telefon(İletişim) :2166139113

Email:

Çalışma Saatleri: 09:00 - 22:00

Multinet Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul'nin adresi Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad. Dış Tic. Kompleksi no:3 türkiye ihracatcılar birliği'dir. Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul İstanbul ilinin Bahçelievler ilçesinde bulunmaktadır.Resport Restaurant Pastacılık Organizasyon Toplu Yemek Sanayi Ve Ticaret A.ş. - Yenibosna-istanbul çalışma saatleri 09:00 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 23 kez ziyaret edilmiştir.