Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi

Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi Hastaneler Ve Sağlık Ocakları İletişim Bilgileri

Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Hastaneler ve Sağlık Ocakları İstanbul

Adres Bilgisi : Selimiye Mh. Dr Eyüp Aksoy Cad. No:1 Üsküdar İstanbul

İlçe-Semt / İl : EYÜP / İstanbul

Telefon(İletişim) :02163499120

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 19:00

Hastaneler ve Sağlık Ocakları Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi'nin adresi Selimiye Mh. Dr Eyüp Aksoy Cad. No:1 Üsküdar İstanbul'dir. Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde bulunmaktadır.Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Merkezi çalışma saatleri 08:30 - 19:00 arasındadır.

Bu sayfa 51 kez ziyaret edilmiştir.