Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu

Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu Hastaneler Ve Sağlık Ocakları İletişim Bilgileri

Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Hastaneler ve Sağlık Ocakları İstanbul

Adres Bilgisi : Topkapı Mh. Gureba Hastanesi Cad. No:1 Fatih İstanbul

İlçe-Semt / İl : Merkez / İstanbul

Telefon(İletişim) :02125336854

Email:

Çalışma Saatleri: 08:30 - 19:00

Hastaneler ve Sağlık Ocakları Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu'nin adresi Topkapı Mh. Gureba Hastanesi Cad. No:1 Fatih İstanbul'dir. Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu İstanbul ilinin Merkez ilçesinde bulunmaktadır.Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan İstasyonu çalışma saatleri 08:30 - 19:00 arasındadır.

Bu sayfa 64 kez ziyaret edilmiştir.