Cami Mescit Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa

Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa Cami Mescit İletişim Bilgileri

Cami Mescit Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Cami Mescit Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Cami Mescit İstanbul

Adres Bilgisi : Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cd. No:1, Bayrampaşa, İstanbul

İlçe-Semt / İl : Bayrampaşa / İstanbul

Telefon(İletişim) :2125772525

Email:

Çalışma Saatleri: 7/27

Cami Mescit Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa'nin adresi Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cd. No:1, Bayrampaşa, İstanbul'dir. Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa İstanbul ilinin Bayrampaşa ilçesinde bulunmaktadır.Hoca Hayri Efendi Merkez Camii Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Vakfı İstanbul Bayrampaşa çalışma saatleri 7/27 arasındadır.

Bu sayfa 84 kez ziyaret edilmiştir.