Sodexo Nedir? - Sodexo Geçen Yerleri Nasıl Bulabilirim

Sodexo Nedir? - Sodexo Geçen Yerleri Nasıl Bulabilirim

Sodexo ortaklık anlayışı ile çalışan bir hizmet sağlayıcıdır

Sodexo marketten giyime, restoranttan cafeye, akaryakıttan eczaneye bir çok alanda kullanılabilmektedir.

Şirket çalışanlarının yemek ihtiyaçlarının basit ve hızlı bir şekildekarşılanması sodexo kart ile çok kolaydır. Yemek çekleri dışında tek bir çipli elektronik kart ile kurumsal harcamaların takibi oldukça güvenli. 15 binden fazla yaygın üye ağı ile sodexo kart, vergi istisnasından faydalanma, maliyet avantajı, idari kolaylık, kaynak tasarrufu, çalışan yan hakları alanında Restaurant Pass ve Gift Pass Gıda, teşvik ve ödüllendirme alanında Gift Pass hediye çekleri, harcama yönetimi alanında ise Business Pass ve Fuel Pass hizmetleriyle, Sodexo çok çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Sodexo Geçen Yerler - Sodexo Geçen Marketler

Bu kadar yaygın olan sodexo kart nerelerde geçerlidir, sodoxo geçen marketler hangileridir şimdi onlara göz atalım.

Sodexo geçen yerlere https://enyakinnerde.com/sodexo adresinden ulaşabilir, il ve ilçe bazında listeleme yapabilirsiniz. Listelenen üye firmalar arasında sodexo geçen marketleri, sodexo geçen restorantları, cafeleri bulabilirsiniz. Sodexo geçen marketler arasından bilenen ve büyük marketler zinciri;Migros,Altunbilekler,Yunus Market gibi firmaların bazı şubelerinde geçerlidir.

İstanbul'da Sodexo Geçen Yerler

Yemek kartı ve bu karta üye olan firmaların çoğunluğu İstanbul'da bulunmaktadır. İstanbul'da sodexo geçen yerleri öğrenmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
https://enyakinnerde.com/sodexo/istanbul

Ankara'da Sodexo Geçen Yerler

Sodexo kartın en çok kullanıldığı diğer illerden biriside Ankara'dır. Ankara'da bir çok şirket, maliyyerlerini azaltmak ve çalışanlarına ek bir avantaj sağlaması adına sodexo kart veya sodexo fişi kullanmaktadır. Ankara'da sodexo geçen yerleri, sodexo geçen marketleri bulabilmek için https://enyakinnerde.com/sodexo/ankara adresini ziyaret edebilir, ilçe bazında listeleme yapabilirsinzi. Ek olarak konum bilginizi paylaşarak size en yakın sodexo geçen yerleri harita üzerinden görebilirsiniz.

İşletmeniz hala sodexo kart kullanmıyorsa, hemen 444 72 72 telefon numarasından ulaşarak, sodexo avantajlarından yararlanabilirsiniz.

sodexo nedir, sodexo geçen yerler, sodexo geçen marketler