En Yakın Shell Benzin İstasyonu

En Yakın Shell Benzin İstasyonları - Yol Tarifi,İletişim,Telefon

Türkiye'de benzin istasyonu olarak bir çok işte öncülük yapan Shell, benzin istasyonu marketi, elektronik pompa, kanopi uygulaması, filolar için taşıt tanıma sistemi gibi Türkiye'de benzin istasyonu anlayışını değiştirerek yeni bir bakış açısı katmıştır.

81 ilde 1750'den fazla istasyon ile günde (son verilere göre) ortalama 800 bin insana hizmet vermektedir. Sadece benzin değil, Shell AutoGas istasyonu ile de hizmet vermektedir. Hizmetleri arasında, market, oto yıkama, ücretsiz yağ değişimi, taşıt tanıma, elektronik para gibi hizmetleride bulunmaktadır.

Shell İstasyonları Nerede

En yakın Shell istasyonu bilgisi, özellikle seyir halindeyken işinize yarayacaktır. Gereksiz yol kat etmeden, mobil uygulaması ile en yakın istasyona giderek hem zamandan kazanmış olursunuz, hem de mevcut kalan benzininizi en az şekilde kullanarak yakıttan tasarruf etmiş olursunuz. Şehirler arası yollarda benzin istasyonları çok sık olmadığı için, en kısa yoldan bir benzin istasyonuna ulaşmanız gerekir. Benzin istasyonu ararken mevcut yakıtınız bitebilir ve yolda kalabilirsiniz. Bu gibi durumla karşılaşmamak için size en yakın shell istasyonlarına aşağıdaki adresten ulaşabilir, il ve ilçe bazından listeleme yaparak en yakın benzinliği bulabilirsiniz.

https://enyakinnerde.com/shell

Shell Akaryakıt İstasyonları

Shell akaryakıt istasyonların da, akaryakıt ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. Türkiye’nin her yerinde olan Shell istasyonları sayesinde, nerede olursanız olun akaryakıt ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilir, istasyonlardaki marketler sayesinde de gerekli olan diğer ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Shell akaryakıt istasyonlarında Shell FuelSave Kurşunsuz 95/ Diesel, Shell Vi Power ve Shell AutoGas LPG seçeneklerinden ihtiyacınız olan her şeyi, piyasadaki fiyat oranlarından biraz daha uyguna bulabilir, güvenle aracınızın yakıt ihtiyacını giderebilirsiniz. Ayrıca Shell Akaryakıt, Shell Petrol ve Shell benzin istasyonlarından aldığınız her yakıt, Shell güvencesi altında korunmaktadır. Shell, aracınızın, yaşı, kat ettiği yol, modeli ne olursa olsun, Shell bilim insanları tarafından güvence altına alınıyor. Kullandıkları akaryakıta bu denli güvenen Shell firması, Shell Güvence adı ile müşteri memnuniyetine akaryakıt istasyonlarında bulunan benzin pompalarında başlıyor.

en yakın shell, shell benzin istasyonları, en yakın benzinlik